Villaventilation med varmegenindvindingsanlæg

Hos Comfort Ventilation har vi stor ekspertise inden for erhvervs og villaventilation med varmegenindvindingsanlæg. Bygningsreglementet forlanger, at der skal ventilation 0,3 l/sek i nye huse, men hvem kender ikke til vand i vinduerne også i ældre huse. 

Det er her villaventilation kommer ind i billedet, hvis du ønsker en løsning på fugtproblemer og et bedre indeklima til gavn for både huset og beboer.

Undgå skimmelsvamp og få et bedre indeklima med villaventilation

​Mange tænker sikkert, hvorfor skal vi ventilere? Svaret er ikke kun, at det går ud over dit hus, hvis du ikke får det gjort. Vi opholder os indendørs op til 90 procent af tiden, og det betyder, at luftens temperatur og kvalitet har stor indflydelse på vores fælles velbefindende og sundhed.

​Det er nødvendigt at lufte ud 3 gange 10 minutter dagligt, hvis man ikke har villaventilation eller anden form for naturlig ventilation. Mange synes, at det er besværligt at lave gennemtræk i huset. Desuden bliver det koldt og en masse energi går til spilde. 

Vi vil helst ikke fyre for gråspurvene, derfor får en stor del af os det ikke gjort . Det kan medføre, at der ophobes store mængder fugt i huset, hvilket kan føre til fugtskader på vægge, vinduer og inventar. I værste fald kan der opstå skimmelsvamp, som kan give store allergiproblemer samt andre problemer for båre huset samt beboere.

​Varmegenindvindingsanlæg sparer på energien og øger værdien af boligen

​Der stilles store krav til isolering og klimaskærm ved nybyggeri og renovering af gamle huse, og det medføre, at huset bliver så tæt, at det ikke kan "ånde". Derfor er det meget vigtigt, at luften udskiftes kontinuerligt med for eksempel villaventilation, så det sunde indeklima bevares. ​​

​​Der er flere fordele ved at få installeret et ventilationsanlæg såsom:

  • ​Varmen genanvendes
  • ​Villaventilation giver boligen en bedre salgsværdi.
  • ​Der tilføres frisk luft til boligens opholdsrum uden træk og støj.
  • ​​​​​​​​​​​Der suges ud fra baderum, bryggers og køkken, således fugten fjernes fra ele boligen.
  • ​Færre støvpartikler, som ofte er årsag til træthed, koncentrationsbesvær og allergiproblemer.
  • ​Alt i alt giver en villaventilation et sundere indeklima i boligen.

Vi kan tilbyde montering af villaventilation med varmegenindvinding samt tilhørende rørføring og isolering af dette. 

Vi benytter primært materialer fra Lindab og Danfoss. Samtidig er vi autoriseret Lindab Partner, og en del af Lindab Villa Ventilation. Det kan du læse mere om på www.villaventilation.dk​.

Du kan få et uforpligtende tilbud på villaventilation med varmegenindvinding, hvis du ringer til os på telefon 40 37 35 58. Eller du kan skrive til os på info@comfortventilation.dk.

Om Comfort Ventilation

Comfort Ventilation er et energisk firma med speciale i ventilation og varmepumper luft/luft, samt luft/vand til private og erhverv. Med de stigende priser indenfor olie og gas, er der en øget interesse for alternative varmekilder og samtidig bliver miljømæssige hensyn en stadig vigtigere faktor for mange mennesker. Hos Comfort Ventilation ønsker vi at kombinere en øget livskvalitet med et mere bæredygtigt hjem til vores kunder. Vores samarbejdspartnere er nogle af de bedste i branchen og sammen kan vi skabe den perfekte kombination af velvære og miljøbevidsthed. Kontakt os endelig med spørgsmål.

Kontakt

COMFORT VENTILATION​

ÆBLEHAVEN 24

5462 MORUD

CVR : 16085391

TLF.: 40 37 35 58

INFO@COMFORTVENTILATION.DK

​​