Industriventilation og kontorventilation til alle erhverv​

Hos Comfort Ventilation har vi specialiseret os i industriventilation og kontorventilation med varmegenindvindingsanlæg. Der stilles i dag store krav til blandt andet energiforbrug, belysning og ventilation i nybyggeri, men også ved renoveringer af kontor- og industriventilation i ældre bygninger.

Bedre indeklima for medarbejderne med industriventilation

​Ældre bygninger kan lide under fugt i blandt andet vinduerne på grund af mangelfuld udluftning, hvis der ikke er industriventilation og kontorventilation. Det gælder især på arbejdspladser, hvor mange folk kommer og går, og hvor fokus ikke lige er at lufte ud et par gange om dagen.

Mange undrer sig over, hvorfor man skal ventilere, men det er ikke kun for at beskytte bygningen. Medarbejderne opholder sig 8-9 timer om dagen i virksomheden, hvis de ikke har opgaver andre steder, og luftens temperatur og kvalitet har stor indflydelse på vores fælles velbefindende på arbejdspladsen.

Ved en forhøjer CO2 forurening (PPM) på arbejdspladsen, medfører en øget utilpashed hos medarbejderne, hvilket fører til lavere produktivitet og højere sygefravær.​

Normalt er det nødvendigt at lufte ud adskillige gange om dagen, hvis der ikke er industri- og kontorventilation, men det kan være besværligt at få organiseret i en virksomhed. Gennemtræk er slet ikke rart på en arbejdsplads for selt ikke at tale om den store mængde energi der går til spilde ved naturlig ventilation.

​Det kan føre til, at der ophober sig store mængder fugt i bygningen, og det kan føre til fugtskader på vægge, vinduer og inventar. 

Det kan ligefrem føre til skimmelsvamp, som kan give helbredsproblemer på arbejdspladsen. Det er med andre ord en god ide, at få installeret kontor- og industriventilation.

Varmegenindvindingsanlæg udnytter energien bedre

​De moderne krav til isolering og klimaskærm ved nybyggeri, men også ved renovering af gamle bygninger, fører til, at bygningerne bliver så tætte, at de ikke længere kan "ånde". Derfor er det nødvendigt med en ordentlig industriventilation eller kontorventilation med varmegenindvindingsanlæg.

Der er mange fordele ved et moderne ventilationsanlæg såsom:

  • ​Varmen genanvendes.
  • ​Der tilføres frisk luft uden træk og støj.
  • ​Færre støvpartikler, lavere CO2 forurening, som kan medføre træthed, koncentrationsbesvær og allergiproblemer.
  • ​Et sundere indeklima og en lavere varmeregning med kontor- og industriventilation.

Vi monterer industriventilation eller kontorventilation med varmegenindvindingsanlæg samt alle tilhørende rørføring og isolering. Vi bruger produkter fra de førende leverandører på marked,

Kontakt os gerne på telefon 40 37 35 58 eller på info@comfortventilation.dk for at få et uforpligtende tilbud på industriventilation eller kontorventilation med varmegenindvindingsanlæg.

Om Comfort Ventilation

Comfort Ventilation er et energisk firma med speciale i ventilation og varmepumper luft/luft, samt luft/vand til private og erhverv. Med de stigende priser indenfor olie og gas, er der en øget interesse for alternative varmekilder og samtidig bliver miljømæssige hensyn en stadig vigtigere faktor for mange mennesker. Hos Comfort Ventilation ønsker vi at kombinere en øget livskvalitet med et mere bæredygtigt hjem til vores kunder. Vores samarbejdspartnere er nogle af de bedste i branchen og sammen kan vi skabe den perfekte kombination af velvære og miljøbevidsthed. Kontakt os endelig med spørgsmål.

Kontakt

COMFORT VENTILATION​

ÆBLEHAVEN 24

5462 MORUD

CVR : 16085391

TLF.: 40 37 35 58

INFO@COMFORTVENTILATION.DK

​​