Fordele ved en varmepumpe

En varmepumpe er et godt og energiøkonomisk alternativ til elvarme, især hvis du også bruger dit sommerhus uden for sommersæsonen.

Vi opstiller både luft til luft-varmepumper og luft til vand-varmepumper.

Fælles for er den massive besparelse på varmeregning. Med en varmepumpe får du også et lydsvagt anlæg, der leverer varm eller kølig luft til dit hus eller sommerhus.​

Hos Comfort Ventilation giver vi altid uforpligtende og gratis tilbud på varmepumper og ventilationsløsninger der er tilpasset den enkelte bolig både til erhverv og private. Kontakt os i dag.

Vi er leverandører af blandt andet Mitsubishi, der er konstrueret specielt til det nordiske klima og derfor tilpasset det danske vejr, så du slipper for frost og fugtskader.

SMS eller wifi modul gør, at du kan komme frem til et opvarmet hus og nyde den friske, rene luft.

Læs mere om vores fordelagtige priser her

Om Comfort Ventilation

Comfort Ventilation er et energisk firma med speciale i ventilation og varmepumper luft/luft, samt luft/vand til private og erhverv. Med de stigende priser indenfor olie og gas, er der en øget interesse for alternative varmekilder og samtidig bliver miljømæssige hensyn en stadig vigtigere faktor for mange mennesker. Hos Comfort Ventilation ønsker vi at kombinere en øget livskvalitet med et mere bæredygtigt hjem til vores kunder. Vores samarbejdspartnere er nogle af de bedste i branchen og sammen kan vi skabe den perfekte kombination af velvære og miljøbevidsthed. Kontakt os endelig med spørgsmål.

Kontakt

COMFORT VENTILATION​

ÆBLEHAVEN 24

5462 MORUD

CVR : 16085391

TLF.: 40 37 35 58

INFO@COMFORTVENTILATION.DK

​​