Referencer​

​Helle og Niels fra Ringe Midtfyn

"Vi har fået installeret et ventilationsanlæg fra Comfort ventilation i vores hus fra 1989. Dette har sat en stopper for vores problem med dug og fugt i vinduer og karme. Selv efter det daglige bad og tørring af tøj i badeværelset, ser vi ikke længere dug på ruderne.

Vi har fået monteret pollenfilter p.g.a. allergi, dette har også gjort mærkbar forskel på luften inden døre. Hele forløbet med rådgivning og installation har været yderst tilfredsstillende."

Venlig hilsen

Niels Jepsen

​__________

Ion F. Toporan fra Munkebo

Vi har fået et ventilationsanlæg med køl model Nilan Combi 302 Polar i vores hus fra 2007 og vi er meget tilfredse med resultatet: frisk luft, nul fugt, dejligt og behageligt indeklima, hverken for varmt eller for koldt, uanset hvor mange grader der er udenfor. Allan Grundsø og Comfort Ventilation har gjort et utroligt godt stykke arbejde og har leveret det der blev lovet og lidt til, uden en eneste overraskelse. Vi har fra starten af fået at vide hvad, hvordan og hvor meget og det har givet tryghed. Hele forløbet har været langt over vores forventninger: ærlig, professionel og kyndig rådgivning i forbindelse med tilbudsgivning, en klar køreplan, levering og montage helt i top. Vi kan varmt anbefale Comfort Ventilation og Allan Grundsø, som er yderst kompetent, seriøs og har 100% styr på sit fag.

Venlig hilsen

Ion F Toporan

__________

Mogens B. Nielsen fra Fåborg

Vores hus er bygget i 2010, og derfor meget tæt jvf. de ny bygningsregulativer. Dette gav os store problemer med fugt indendørs, primært på nederste del af vinduer, og især i frostvejr.

På de værste dage samlede der sig så meget fugt, at det løb fra vores høje vinduer og ned på gulvet.Vi mødte Comfort ventilation v/Allan Grundsø på boligmesse i Odense, og han lovede os at problemet ville være løst, hvis vi fik installeret ventilationsanlæg.Vi besluttede os for at få installeret ventilationsanlæg her i slutningen af 2012.

Det har været en af vores bedste beslutninger, da dug på vinduer, karme m.v. forsvandt samme dag som ventillationsanlægget blev startet op.Der er absolut intet fugt mere, selv i de 5 - 10 frostgrader vi har haft her i starten af 2013.

Indeklimaet er også mærkbart forbedret. Luften føles ikke nær så indelukket som tidligere. Det er en utrolig behagelig luft/indeklima vi har nu, i forhold til tidligere.

Ventillationsanlægget har ydermer, mange funktioner som vi endnu ikke har afprøvet, bl.a., en boost funktion, hvis man har mange gæster, samt natkøling om sommeren.

Vi indhentede 3 tilbud fra forskellige leverandører, og Comfortventillation var billigst. Comfort Ventilation/vAllan Grundsø kom som aftalt og udførte opgaven på 3 dage. Montøren var meget påpasselig med at rydde op og gøre rent efter sig.

Montøren reparerede samtidig lige vores defekte emhætte uden beregning, hvilket vi var meget taknemmelige for.

Min kone og jeg har været meget tilfredse med forløbet,herunder den håndværksmæssige kvalitet og kan varmt anbefale Comfort ventilation til andre.

Venlig hilsen

Mogens B. Nielsen

__________

Jørgen og Grethe fra Middelfartvej i Blommenslyst

Vi har nu haft ventilation i en uge, og vi nyder det. Dagen efter var fugten i vinduerne væk og vi har meget bedre indeklima. Ingen hovedpine eller luftvejsproblemer. Pengene er givet godt ud. Installationen var perfekt. Hele tiden tid til at svare på spørgsmål, selv om der blev arbejdet koncentreret. Vi er rigtig godt tilfreds.

Hilsen Jørgen og Grethe

__________

Morten Kristiansen fra Odense SV

Monteringen blev foretaget efter alle forskrifter. Alle tiders service af en yderst kompetent montør. Efter lidt over et halvt års brug kører anlægget stadig som det skal. Ingen fugt i vinduerne, selv når man tørrer tøj indenfor. Comfort Ventilation vil jeg anbefale til alle der ønsker et bedre indeklima.

- Morten Kristiansen

__________

​Steffen Schmidt fra Bellinge

Vi har fået installeret Danfoss ventilation med krydsvarmeveksler. Det virker perfekt og det er lavet ordentligt. Vi har fået ventilation i både kælderplan og stueplan med et minimum af synlig rørføring. Alt er gået efter en snor fra tilbud og planlægning til installation og aflevering. Både udstyr og firma kan varmt anbefales.

__________

Johannes og Jane fra Pårup

Johannes fortæller om hans oplevelse før og efter installation af et Lindab villaventilationsanlæg.

– tryk og se videoen –

__________

​Søren og Barbara fra Færgehusvej i Fredericia

Endelig en håndværker der er faglig kompetent, kan tænke ud af boksen og holder hvad han lover samt lidt til ;-)

Hilsen Søren og Barbara

__________

Tommy og Majbritt fra Kolding

Vi er rigtig glade for vores nye ventilationssystem. Vi mærkede straks forskellen. Vi har i flere år haft problemer med fugt og skimmel i hjørnerne. Vi kontaktede en byggesagkyndig som fortalte at problemet var at vores hus var blevet for tæt, efter vi havde efter isoleret, skiftet vinduer og døre. Der var altid meget vand på vinduer som løb ud på karmen, og vi skulle tørre efter flere gange om dagen.

Den byggesagkyndige sagde at vi kunne afhjælpe problemet med at ventilationssystem. Så vi kontakte Allan Grundsø fra Comfort Ventilation som vi fandt på nettet.

Vi har fået en rigtig god service og en professionel behandling. Han havde gode råd ang. fugt og han anbefalede at vi kontaktede en byggesagkyndig, så vi var sikre i vores valg.

Vi kan klart anbefale dette firma til andre, da det har været en rigtig god oplevelse og vi nyder det gode indeklima vi har fået.

Venlig hilsen

Tommy og Majbritt

________

Jacob Nymann fra Augustenborg

Comfort Ventilation har installeret og leveret et varmegenvindingsanlæg i vores hus. Arbejdet er udført professionelt og overstået på 2 dage. Anlægget har allerede gjort en stor forskel for vores indeklima i huset. Vi er 5 personer i huset og særligt om vinteren giver dette problemer med dårligt indeklima. Dette er nu ikke længere en bekymring vi har, da anlægget sørger for at skifte den dårlige luft ud. Allan har tydeligvis et godt øje for finishen på de synlige installationer, som alle er udførst flot. Jeg kan kun varmt anbefale Comfort Ventilation ved Allan Grundsø.

Venlig hilsen

Jacob Nymann

________

Amira og Niels fra Hvidtjørnen i Horsens

Vi byggede nyt hus og blev rådet til ikke at få genveks installeret, fordi "det er rigeligt at åbne ventilerne i vinduerne." Det fortrød vi imidlertid ret hurtigt og begyndte at kigge efter leverandører. Valget faldt på Comfort Ventilation, og det har vi absolut ikke fortrudt.

Udover at installationen er flot udført, er den tætte luft i det nye tætte hus en saga blot. Allerede dagen efter installationen var luften dejlig frisk. Desuden er der ingen tvivl om at vi kommer til at spare en masse på varmeregningen når vi slipper for udluftningen til vinter.

Comfort Ventilation og Allan Grundsø får de varmeste anbefalinger herfra!

__________

Jens Benkjer fra Vester Skerninge

Har netop fået installeret et komplet ventilationsanlæg, leveret og monteret af Comfort Ventilation v. Allan Grundsø.
Vi har lige nået at køre med anlægget ved lave udendørstemperaturer og al fugt i vinduer er som Allan lovede forsvundet! Vi glæder os at komme ind i pollen sæsonen, og allerede nu kan vi mærke en væsentlig forskel ,da vi ikke længere behøver at tage pollenholdig luft ind i huset som jo skete førhen ved daglige udluftninger.

Lige fra tilbudsgivning til levering af færdigt anlæg har det været en professionel og kyndig rådgivning, montageaftaler, og selve opbygning og aflevering af anlæg har været helt i top.

Anlæggets hjerte er en Danfoss A2 krydsvarmeveksler monteret på loftet med fjernbetjening og logning af data til PC, og en betjeningsvenlig Danfoss Air Dial i stuen til valg af driftmodus og meget mere.

Tænker I på at få ventilation i jeres hus ,så lad Allan Grundsø og Comfort Ventilation komme med et tilbud, jeg anbefaler på det varmeste.

Med venlig hilsen maskinmester Jens Benkjer

__________

Om Comfort Ventilation

Comfort Ventilation er et energisk firma med speciale i ventilation og varmepumper luft/luft, samt luft/vand til private og erhverv. Med de stigende priser indenfor olie og gas, er der en øget interesse for alternative varmekilder og samtidig bliver miljømæssige hensyn en stadig vigtigere faktor for mange mennesker. Hos Comfort Ventilation ønsker vi at kombinere en øget livskvalitet med et mere bæredygtigt hjem til vores kunder. Vores samarbejdspartnere er nogle af de bedste i branchen og sammen kan vi skabe den perfekte kombination af velvære og miljøbevidsthed. Kontakt os endelig med spørgsmål.

Kontakt

COMFORT VENTILATION​

ÆBLEHAVEN 24

5462 MORUD

CVR : 16085391

TLF.: 40 37 35 58

INFO@COMFORTVENTILATION.DK

​​