Ventilation og teknik

Med et ventilationsanlæg vil luftfugtigheden sænkes i boligen, således at skimmelsvamp, husstøvmider og andre organismer ikke er til skade for helbredet og huset sundhed.


​To typer anlæg

​Den ene type anlæg er en såkaldt modstrømsveksler/krydsveksler, hvor den brugte luft passerer en kasse af alu-lameller, som optager varmen fra den. Den friske udeluft opvarmes ved, at den passerer de nu opvarmede alu-lameller.

De to luftmængder er ikke i forbindelse med hinanden, dvs. at den brugte luft ikke tages retur i indblæsningen. Anlægget er forsynet med to stk. planfiltre, og der kan, som ekstra tilbehør, monteres pollenfilter og varmeflade til ekstra opvarmning af udeluften inden den blæses ind.

Anlægget placeres normalt i loftsrum, men vil alternativt også kunne placeres i bryggers, garage eller lignende. Den tilhørende styring kan opsættes hvor det ønskes.

Vi benytter Danfoss ventilationsanlæg med trådløs styring og mulighed for opkobling til dit hjemmenetværk og herefter downloade gratisprogram hos Danfoss.​​

Roterende veksler

​Den anden type er en roterende veksler, som grundlæggende fungerer som ovenstående, men ved denne type vil ca. 5 % af den udsugede luft gå med retur i indblæsningen. Denne type vælges hvor det er svært at fremføre frostfrit afløb til anlægget.

Her benytter vi bl.a HERU fra svenske Östberg. Dette betjenes også via trådløs fjernbetjening.

Efter installation bliver anlægget indreguleret. Det er vigtigt at få balance mellem den indblæste luftmængde og den luftmængde der suges ud.

Vi kan som noget nyt tilbyde en serviceaftale, hvor vi en gang om året kontrollerer anlægget. Vi skifter filtre og rengør anlægget indvendigt.

Vi måler hovedvolumestrømmen, så vi sikre, at alt kører som det skal.​

Om Comfort Ventilation

Comfort Ventilation er et energisk firma med speciale i ventilation og varmepumper luft/luft, samt luft/vand til private og erhverv. Med de stigende priser indenfor olie og gas, er der en øget interesse for alternative varmekilder og samtidig bliver miljømæssige hensyn en stadig vigtigere faktor for mange mennesker. Hos Comfort Ventilation ønsker vi at kombinere en øget livskvalitet med et mere bæredygtigt hjem til vores kunder. Vores samarbejdspartnere er nogle af de bedste i branchen og sammen kan vi skabe den perfekte kombination af velvære og miljøbevidsthed. Kontakt os endelig med spørgsmål.

Kontakt

COMFORT VENTILATION​

ÆBLEHAVEN 24

5462 MORUD

CVR : 16085391

TLF.: 40 37 35 58

INFO@COMFORTVENTILATION.DK

​​