Varmepumpeanlæg til virksomheder og private

Leder du efter en langtidsholdbar, energibesparende opvarmningsløsning til din bolig eller erhverv i nærheden af eksempelvis Odense, Fredericia eller Kolding? Hos Comfort Ventilation har vi stor ekspertise med varmepumpeanlæg såsom luft til luft og luft til vand varmepumper.


​Et varmepumpeanlæg er en særdeles effektiv og billig løsning til både virksomheder og private, og vores varmepumper har et af de laveste lydniveauer på markedet.
​​

Et varmepumpeanlæg optimerer energiforbruget

​​Med en varmepumpe får du en effektiv og billig energiløsning, som kan mærkes på elregningen.

Varmepumpen afgiver op til 4 kWh varmeenergi for hver kWh strøm, som den bruger. Dermed er det en billig løsning, selvom den kører på strøm, og dermed er den et godt alternativ til oliefyr, som er dyre i drift.

​​Har din virksomhed eksempelvis et oliefyr på værkstedet, kan det således være en rigtig god investering at konvertere til et varmepumpeanlæg.

​Et varmepumpeanlæg er især en populær løsning til sommerhuse og mindre virksomheder, hvor det kan bruges til at opvarme om vinteren og køle om sommeren. Du kan benytte SMS-modul eller wifi til at starte varmepumpen hjemmefra, så der er en behagelig temperatur i boligen, når du når frem.


​Comfort Ventilation er F-gas-certificeret og medlem af KMO.

En standardinstallation omfatter blandt andet:

 • ​​Korrekt trækning og montage af kølerør og kommunikationskabel op til 4 meter
 • Hulboring i træ eller alm. murværk
 • ​Etablering af kondensafløb op til 4 meter
 • ​Etablering af kanal for kølerør og kommunikationskabel op til 4 meter
 • ​Udpakning af komponenter
 • ​Tilslutning til eksisterende stikkontakt med jordben op til en afstand på 1,0 meter
 • ​Tæthedsprøvning med nitrogen
 • ​Vakuumering af installation
 • ​Påfyldning af kølemiddel
 • ​Idriftsættelse af dit nye varmepumpeanlæg
 • ​Instruktion og gennemgang af installation med dig
 • ​Kørsel til og fra din bopæl.

kontakt os for et uforpligtende tilbud

​Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud på et varmepumpeanlæg. Vi kan lave en beregningfor jeres besparelse og tilbagebetalingstid. Du kan ringe til os på telefon 40 37 35 58, eller du kan sende en e-mail til info@comfortventilation.dk.

Om Comfort Ventilation

Comfort Ventilation er et energisk firma med speciale i ventilation og varmepumper luft/luft, samt luft/vand til private og erhverv. Med de stigende priser indenfor olie og gas, er der en øget interesse for alternative varmekilder og samtidig bliver miljømæssige hensyn en stadig vigtigere faktor for mange mennesker. Hos Comfort Ventilation ønsker vi at kombinere en øget livskvalitet med et mere bæredygtigt hjem til vores kunder. Vores samarbejdspartnere er nogle af de bedste i branchen og sammen kan vi skabe den perfekte kombination af velvære og miljøbevidsthed. Kontakt os endelig med spørgsmål.

Kontakt

COMFORT VENTILATION​

ÆBLEHAVEN 24

5462 MORUD

CVR : 16085391

TLF.: 40 37 35 58

INFO@COMFORTVENTILATION.DK

​​