Dårligt indeklima kan medføre sygdomme​

Med et ventilationsanlæg kan du forbygge og bekæmpe fugt, husstøvmider og skimmelsvamp.

Det er ikke støvmængden i boligen, men den relative luftfugtighed, der bestemmer, hvor mange husstøvmider der er. Den relative luftfugtighed og temperaturen bestemmer, hvor hurtigt husstøvmiderne formerer sig.

Husstøvmider har de bedste leve- og formeringsvilkår ved 17-32 grader C og når den relative luftfugtighed er mellem 55% og 75%.

Da husstøvmider optager fugt gennem huden, har de brug for en vis mængde fugt i deres omgivelser. Hvis den relative luftfugtighed er lav, tørrer miderne ud, og dør.

Hvis luftfugtigheden kan holdes under 45% gennem vinteren, mindsker du antallet af mider betydeligt. Og det er en vigtig del, af kampen mod husstøvmider.​

Skimmelsvampe vokser på materialer, der er fugtige gennem længere tid, eller rum hvor der tilføres meget fugt, fx i kælder, badeværelse eller køkken.

Skimmelsvampe kan også vokse, hvis du har kolde overflader i boligen, fx dårligt isolerede ydervægge eller kuldebroer, hvor der dannes kondens.

Skimmelsvampevækst opstår også, hvis der f.eks. tilføres meget fugt til luften, og du ikke lufter nok ud og varmer nok op.

Ved at installere et varmegenindvindingsanlæg, vil den relative luftfugtighed kunne nedbringes og holdes på et niveau så husstøvmider undgå og chancen for skimmelsvamp minimeres. Comfort Ventilation kan tilbyde prøvetagning for skimmelsvamp.

Ring og hør nærmere om vores tilbud og priser på ventilation​​

Om Comfort Ventilation

Comfort Ventilation er et energisk firma med speciale i ventilation og varmepumper luft/luft, samt luft/vand til private og erhverv. Med de stigende priser indenfor olie og gas, er der en øget interesse for alternative varmekilder og samtidig bliver miljømæssige hensyn en stadig vigtigere faktor for mange mennesker. Hos Comfort Ventilation ønsker vi at kombinere en øget livskvalitet med et mere bæredygtigt hjem til vores kunder. Vores samarbejdspartnere er nogle af de bedste i branchen og sammen kan vi skabe den perfekte kombination af velvære og miljøbevidsthed. Kontakt os endelig med spørgsmål.

Kontakt

COMFORT VENTILATION​

ÆBLEHAVEN 24

5462 MORUD

CVR : 16085391

TLF.: 40 37 35 58

INFO@COMFORTVENTILATION.DK

​​